PUBLICITAT

Les voluntàries europees presenten un vídeo a la Seu

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Les voluntàries alemanya i ucraïnesa, Marie-Sophie Geske i Dasha Lavrinienko, respectivament, que fa sis mesos que porten a terme el seu servei de voluntariat europeu a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, presentaran demà al centre cívic El Passeig de la Seu el documental El nostre camí pels Pirineus.

Aquest vídeo posa el colofó a la feina voluntària realitzada per ambdues joves europees a la Seu d'Urgell i comarca, iniciada el passat mes de març i que tot just han finalitzat. La projecció d'aquest documental també servirà per acomiadar-se de la ciutat i la comarca.

Per tal d'anar obrint boca i promocionar aquest acte que és obert a tothom, les mateixes voluntàries han penjat a les xarxes un tràiler que ja ha tingut més d'un centenar de visualitzacions. La regidora de Joventut de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Meritxell Planes, i el conseller de Joventut del Consell Comarcal, Ricard Pérez, han coincidit en afirmar que «cada nova etapa de nous voluntaris que anem acollint a la comarca és tota una experiència i una sorpresa, realment podem estar orgullosos».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT