PUBLICITAT

Jandro: "El triomf contra el Burela és important per reforçar els jugadors"

  • Moisés continua sent dubte amb problemes per un fort cop al bessó, que continua inflamat
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Jandro Álvarez. Foto:

Jandro Álvarez va comparèixer ahir en roda de premsa per explicar les seves sensacions de cara al matx de demà dissabte (18.30, Poliesportiu d'Andorra la Vella) contra el CD Burela, en el tercer matx del BP Andorra en l'actual lliga a la Divisió de Plata. "El triomf contra el Burela és important per reforçar els jugadors", va assegurar un tècnic que insisteix en la idea de guanyar els punts de casa. Ara bé, el primer problema ja el té abans del matx, perquè fins última hora Moisés serà dubte amb un fort cop al bessó de la cama esquerra, zona que encara ahir tenia inflamada.

Després de dues jornades a domicili, amb un empat i una derrota, ara toca rebre a casa un dels històrics de la competició, el Burela, un conjunt que per Jandro Álvarez continua sent "un dels favorits amb jugadors com el porter Edu, com Purao o Juanma". Per a l'entrenador del conjunt andorrà, el Burela arribarà al Principat "a deixar-nos el pes del partit i aprofitar-se de les nostres errades". Amb tot, Jandro considera clau obtenir els tres punts en joc pel fet de "guanyar per reforçar els jugadors". Segons el tècnic, la motivació del seu equip és màxima, "es nota en els entrenaments", i és per això que espera una primera victòria.

SUPERAR LA SÍNDROME HABITUAL
Per a Jandro, "si volem estar dalt hem de corregir les petites errades", entre elles la síndrome dels últims partits, quan el BP Andorra ha vist com perdia punts en els últims minuts: "En el vestidor ho hem parlat i sabem que és quan es van jugar molts dels punts perquè la igualtat és màxima fins el final". "Em comès errades en defensa que em preocupen perquè són coses que entrenem", hi afegeix Jandro, tot i que vol deixar clar que el seu equip "cada vegada assimila més conceptes i encara se'ls hi ha de donar temps als jugadors".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT