PUBLICITAT

Incorporació de micromonogràfics a les escoles artístiques

  • 680 alumnes van cursar estudis l'any passat al centre
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Bafino i Rabadà presenten les activitats artístiques de la Llacuna, ahir. Foto: TONY LARA

El no disposar de temps per realitzar un curs o un taller a l' Institut de Música, a l'Escola d'Art o a l'Aula de Teatre i Dansa del Centre Cultural la Llacuna de la capital ja no té perquè representar una excusa. Les escoles artístiques proposen el curs vinent una àmplia oferta que presenta com a novetat més destacada la incorporació dels micromonogràfics. Aquests ofereixen diverses activitats «concentrades en poc temps a l'Escola d'Art i Dansa», segons va explicar ahir la consellera de Cultura i Participació Ciutadana del Comú d'Andorra la Vella, Meritxell Rabadà. La durada va de les dues hores fins als dos o tres dies en diferents sessions. Així per exemple es poden fer cursos o tallers de fotografia, gravat, joieria, teatre i cinema o monòlegs. A dansa l'oferta inclou poder introduir-se en la pantomima aplicada a la dansa, el ball en línia o aprendre a ballar sevillanes.

FORFETS / Els 28 forfets que es proposen, segons disponibilitat, van de les 10 a les 20 hores. Aquí l'usuari, a demanda, organitza el seu propi temps per realitzar alguna de les activitats programades. Es contempla un ampli ventall d'ofertes que van des de la pintura, la fotografia, el gravat, la joieria, la ceràmica o la restauració, entre d'altres. Rabadà va dir que els forfets «adapten l'oferta a la disponibilitat de les aules i als horaris de professors i d'obertura del mateix centre».

llibret / Totes aquestes propostes estan recollides en un llibret per «tenir concentrada tota la informació». El programa va ser presentat ahir a la Llacuna amb la presència també de la directora de Cultura, Participació Ciutadana i Joventut, Patty Bafino. La programació, que també pot ser consultada a través de la pàgina web del comú, recull per primera vegada la publicació d'horaris i preus per tal de «facilitar la màxima informació a ciutadans i usuaris», va indicar Rabadà.

ALUMNES / L'any passat, 680 alumnes van cursar alguna de les disciplines ofertes per les escoles artístiques del centre cultural. En concret, 330 persones per l'Institut de Música i 238 per l'Escola d'Art. Per l'Aula de Teatre van passar 43 estudiants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT