PUBLICITAT

'Fent música', CD de les actuacions de grups de la Seu

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

El CD Fent música que recull les actuacions musicals celebrades al Pub FM de la Seu d'Urgell protagonitzades per un total de 12 grups i 40 músics urgellencs ja es pot adquirir per un preu de 10 euros. El CD es compon de 16 pistes de música de sis gèneres musicals diferents que van des del rap, al folk, al rock, al jazz, a la música clàssica i als cantautors, tot fet per gent de la Seu d'Urgell.

La presentació d'aquest CD, que va tenir lloc diumenge a la nit al Pub FM, va comptar amb la presència de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, qui va donar l'enhorabona als promotors d'aquest «producte local» que recull «el talent musical de la Seu», tot subratllant que ha estat «un plaer col·laborar-hi des de l'Ajuntament».

Per la seva part, la regidora de Festes i Tradicions, Meritxell Planes, va destacar que «durant la Festa Major també es pot gaudir dels grups musicals locals, tant al SeuRock del pròxim divendres i la resta de dies de la festa, així com el SeuRap i el SeuTronic a la sala polivalent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT