PUBLICITAT

Augmenten els casos d'alcoholèmia al volant

  • La setmana passada es van detenir 4 persones per superar els límits permesos
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un alcoholímetre de la policia. Foto: ÀLEX LARA

La Policia ha detingut sis persones durant la setmana del 18 al 24 d'agost, quatre d'elles per conduir superant els límits d'alcoholèmia permesos. Les altres dues detencions s'han produït per sostracció i utilització d'una targeta de crèdit aliena i per una agressió en l'àmbit domèstic.

La setmana del 18 al 24 d'agost s'ha tancat amb sis detencions, quatre de les quals relacionades amb la conducció superant els límits d'alcoholèmia. Així, el divendres la Policia va detenir un resident espanyol de 28 anys, amb una taxa d'alcohol d'1,93 g/l.

Les altres tres detencions es van produir dissabte passat. Concretament es va detenir un andorrà de 30 anys, amb una taxa d'1,99 g/l; un andorrà de 40 anys, amb una taxa d'1,72 g/l, després de tenir un accident de circulació amb danys materials a Escaldes-Engordany; i un espanyol no resident de 25 anys, amb una taxa d'alcohol d'1,49 g/l.

ALTRES DELICTES/ D'altra banda, el dimarts de la setmana passada la Policia va detenir a Escaldes-Engordany, una resident espanyola de 33 anys, com a presumpta autora de la sostracció i utilització d'una targeta de crèdit aliena, amb la que hauria extret 300 euros d'un caixer automàtic.

Finalment, els agents van detenir el dilluns de la setmana passada una resident marroquina de 41 anys, com a presumpta autora d'una agressió en l'àmbit domèstic, al seu domicili d'Andorra la Vella. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT