PUBLICITAT

El CE Sant Julià arrenca amb dues cares noves

  • Òscar Neira i Eliseu Ribalta reforçen l'equip lauredià, que no renuncia a res
EL PERIÒDIC
SAN JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Jorge Dias, a l'esquerre, tornarà a ser un dels referents de l'equip Foto: TONY LARA

El CE Sant Julià tornava ahir a l'activitat amb la primera sessió de la pretemporada, i amb dues novetats en les seves files. Òscar Neira, del FC Encamp, i Eliseu Ribalta, del Penya Barcelonista Solsona, són les incorporacions amb què l'entitat laurediana pretén sumar potencial en la Tercera Divisió. L'objectiu de la nova campanya 2014-2015 no és l'ascens, però sí mantenir el nivell per arribar a la part final de la competició amb opcions a tot.

Neira és un vell conegut del futbol sala nacional, jugador que arriba de l'Encamp i que ocupa la posició d'ala-pivot, mentre que Ribalta arriba del conjunt de Solsona com a ala-tanca. El bloc lauredià gairebé no varia massa amb aquestes dues incorporacions i la baixa de David Férriz, i d'aquesta manera Talín Puyaltó aspira a consolidar una estructura i buscar el màxim rendiment dels seus jugadors, especialment en els partits que es disputin al Centre Esportiu en l'horari habitual de dissabtes a les 19.30h.

Ahir era el jugador Jorge Dias qui explicava davant dels mitjans la nova temporada. Dias va deixar clar que des del club lauredià tenen clar que serà el Col·legi Santo Ángel CCR l'equip amb més potencial de la categoria, tot i que n'hi haurà de nous i d'incògnites com ara l'Aldea. El CE Sant Julià debutarà el 20 de setembre a domicili contra el Sant Cugat.

QUATRE PARTITS DE PRETEMPORADA / La pretemporada tindrà quatre amistosos. El primer serà el pròxim dissabte a casa contra el Llar de Cans, mentre que el segon serà el 6 de setembre a la pista de l'Alforja. El dia 10 contra el Penya Barcelonista de Solsona i el 13 contra el Palafrugell, tots a casa, tancaran la preparació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT