PUBLICITAT

Batalla destaca l'esforç per acollir congressos

    • L'alcalde explica que la ha celebrat un total de tretze  esdeveniments diferents
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Batalla durant la inauguració del congrés, ahir al matí Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU D?URGELL

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, va destacar ahir l’esforç fet per la ciutat per tal de convertir-se «en destinació de celebració de congressos de petit i mitjà format». Ho va dir durant la inauguració del primer Congrés de Psicoteràpia Constructivista, que va tenir lloc a la sala de la Immaculada. L’alcalde va explicar als prop de 80 participants que al llarg d’aquest any, la ciutat haurà acollit un total de 13 congressos de diferents continguts, que han aportat la visita de milers de persones. Tot plegat ho va donar a conèixer ahir l’Ajuntament de la Seu en una nota de premsa.

Futurs turistes / Batalla s’hi va mostrar satisfet, en assegurar que «l’aposta que en el seu moment vàrem fer per ser destinació de trobades i congressos és avui una realitat molt viva». Així, va assegurar: «comporta un impacte que es transforma» i permet omplir hotels i restaurants. A banda, va destacar que els professionals que acudeixen a aquests certàmens es poden convertir en futurs turistes.
Tot plegat ho va manifestar en la inauguració del primer Campus de Psicoteràpia Constructivista, un congrés de psicologia que pretén convertir-se en el referent, durant dues jornades, del futur de la psicoteràpia estatal, acollint els joves professionals d’aquesta disciplina en un mateix espai. L’organització del congrés va a càrrec del Servei d’Acció Psicològica de la Seu d’Urgell i una comissió d’estudiants del Màster en Teràpia Cognitiva Social de la Universitat de Barcelona. El congrés està obert a tothom qui vulgui assistir a conèixer com es treballa des de la psicologia a l’hora d’acompanyar i ajudar a les persones en moments difícils del seu cicle vital. En el programa hi destaquen ponències enfocades a temes com el divorci i famílies reconstituïdes. 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT