PUBLICITAT

L'IGI reduït rebaixa en un 5% el preu dels forfets a Vallnord

  • Rafel es mostra optimista de cara al ritme de venda després dels canvis de tarifes adoptats
  • Ski Andorra anuncia que les estacions aniran a menys fires pels avantatges d'Internet
IMAR MARTÍNEZ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Aglomeració d'esquiadors a l'estació de Vallnord Ordino-Arcalís Foto: ÀLEX LARA

Apoc més de tres mesos per l'inici de la temporada d'esquí , Vallnord va informar ahir de la reducció d'un 5% aproximadament en el preu de les tarifes dels forfets. Des de finals de juliol ja estan en venta per als no residents i segons va declarar el seu director, Marí Rafel, els clients estan valorant molt positivament el canvi en els preus. A més, va assegurar que «les vendes van al mateix ritme que l'any passat i, per tant, som optimistes». Els residents podran fer-se amb els forfets a partir de la diada de Meritxell, quan s'ampliarà la venda a les oficines de turisme d'Ordino i La Massana.

Fonts properes a Grandvalira van assegurar que encara estan preparant la temporada vinent i que és aviat per saber exactament com quedaran els preus. Això sí, van assegurar que la intenció és la de mantenir-los i en qualsevol cas, si hi ha una pujada de preu serà molt lleugera, mínima.

IGI reduït / El cònsol major de La Massana, David Baró, va expressar a través de les xarxes socials que la rebaixa de preus a Vallnord és una mesura presa després de l'aplicació del nou IGI reduït del 2,5% pels forfets de les estacions d'esquí.

Des de Vallnord van assegurar que el principals canvis en les condicions dels forfets de temporada passen per un «ajustament dels preus, amb l'objectiu d'adaptar-se al perfil de la majoria de clients». Entre els canvis destaca l'eliminació de la tarifa Jove, per a usuaris d'entre 12 i 17 anys i l'ampliació de l'edat inclosa en la tarifa Infant fins als 15 anys. La tarifa Adult també s'ha reduït, en aquest cas en un 6% respecte l'hivern passat. El domini considera que les famílies «continuen sent el perfil de client més usual de Vallnord» i és per aquest motiu que mantindran les tarifes especials.

Menys presència a les Fires / Des d'Ski Andorra i Andorra Turisme van confirmar que ja estan fent promoció i tancant temes de cara a la pròxima campanya. Des d'Ski Andorra, l'associació que agrupa les estacions d'esquí, van assegurar a El Periòdic que aquest any en principi només assistiran a tres fires per presentar i promocionar les pistes i la neu del país en exclusiva: la Ski&Snowboard Show de Londres, la Fira de Bordeus (que és multisectorial però ja és una tradició anar-hi) i la Fira de Vic. D'altra banda, participaran també a les fires de Moscú i el World Travel Market també de Londres, però en aquests casos ho faran amb el Govern i promocionant el Principat.

La directora d'Ski Andorra, Marta Rotés, va assegurar que van a menys fires perquè «cada vegada és més fàcil trobar tota la informació a través d'internet». A més, Rotés va admetre que «és molt car assistir a les fires» i no els hi surt a compte perquè per als usuaris és més còmode informar-se a través de la xarxa. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT