PUBLICITAT

El Pirineu de Lleida frega la plena ocupació durant el que portem d'agost

  • Els càmpings i el turisme rural registren els millors resultats ?
EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
Foto: JORDI V. POU

L'alta ocupació turística a la demarcació de Lleida durant la primera quinzena d'agost va fer que hotels, càmpings i turisme rural freguessin el 100% durant el cap de setmana passat, xifres que durant la resta de dies de la primera quinzena s'han mantingut al 85% a les zones d'acampada, igual que en turisme rural a tota la demarcació -fins el 100% als Pallars, les Garrigues i l'Alta Ribagorça-, 98% als bungalous, i 70% de mitjana als hotels del Pirineu -amb pics del 100% durant aquest cap de setmana-.

Als càmpings de les comarques de Lleida les xifres van ser altament positives. «Si tinguéssim més bungalous també els ompliríem», va assegurar el gerent del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Jordi Blanch. Aquest sector va millorar la presència, durant el que portem d'agost, de turisme estranger, sobretot francès, holandès i alemany -a Alemanya les vacances escolars han començat més tard aquest any. Queda pendent assolir millors xifres de visites de turisme rus, portant-lo en excursions des de la costa, i seguir potenciant el turisme israelià, que ara disposa de vols fins a l'aeroport de Lleida-Alguaire des de Tel Aviv.

En tota la demarcació de Lleida les xifres d'ocupació turística es situen en el 60% als hotels. En tot cas la tendència és que les reserves augmentin a última hora i per tant es puguin millorar aquestes xifres al llarg d'aquest agost, el més turístic per excel·lència. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT