PUBLICITAT

Avingudes i botigues més segures

  • Miralles destaca la feina de la Policia i afirma que aquest estiu és més tranquil
GLÒRIA GURDÓ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Gent de compres per a vianants de Carlemany, Vivand Foto: TONY LARA

El vicepresident de la FACA que l'estiu passat va denunciar una xarxa de cacos que utilitzava menors d'edat per furtar gènere als establiments que després venia, va felicitar ahir el Cos de Policia que va arribar a desmantellar-la. I va assegurar que «aquest any els incidents provocats per pispes han baixat molt». No obstant això, va matisar que «n'hi continua havent però no com l'any passat quan la cosa es va desmadrar, hi pot haver algun problema però no al nivell d'una organització que reclutava gent jove del país».

precaució amb les falsificacions/ Molts establiments del país ja estan equipats amb detectors de bitllets i monedes falsos, algun d'ells molt sofisticats ja que a la vegada que els comproven se'ls empassen, perquè fan de caixa. Miralles va puntualitzar que «es tracta d'extremar les mesures de seguretat, és una precaució més, però això no vol dir que haguem notat que hi ha moneda o bitllets falsos en circulació». I va afegir que «qualsevol que vegi aquests dispositius i tingui la intenció de passar un bitllet fals sap que ho té molt difícil». Miralles també va recordar que «a més, a Andorra la Llei obliga el comerciant que detecta un bitllet fals a comunicar-ho immediatament a la Policia, no com en altres països on pots dir al client, ‘aquest bitllet és fals, me'n doni un altre si us plau', a Andorra avises la Policia i el client s'hi ha d'entendre».

Per últim, va tornar a celebrar la bona tasca preventiva de la Policia que «fa molt bé la seva feina i ens ajuda a prevenir mals majors».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT