PUBLICITAT

Veïns de d'Àneu no tenen telefonia Movistar al terme

  • L'ajuntament denuncia els perjudicis per als establiments turístics
EL PERIÒDIC
GUINGUETA D'ÀNEU

Periodic
La vall d'Àneu i la Guingueta Foto: EL PERIÒDIC

La Guingueta d'Àneu denuncia els problemes que pateix des de fa deu dies en el servei de telefonia mòbil de Movistar al municipi, on s'ha vist reduïda la cobertura i pobles com ara Escaló no disposen de servei des d'aleshores. L'alcalde Josep Cervós va remarcar ahir a l'ACN els «perjudicis» que això comporta ja que alguns establiments no poden cobrar als clients amb targeta de crèdit en no poder utilitzar els datàfons.

Des de l'Ajuntament de la Guingueta asseguren que han fet diverses reclamacions a Telefònica i que des d'aquesta companyia només se'ls ha informat que s'està treballant per resoldre la incidència, que atribueix a les darreres pluges, tot i que no se'ls ha donat cap previsió per a una solució definitiva. La situació es va veure agreujada aquest pont del 15 d'agost en què el municipi va rebre una afluència important de visitants. I és que, a banda de l'afectació a particulars, diferents establiments comercials i turístics no van poder cobrar als clients amb targeta de crèdit en no poder utilitzar els datàfons, que molts cops van associats al servei de telefonia mòbil, fet que provoca una «afectació econòmica important», segons va explicar l'alcalde Cervós.

«Estem donant una mala imatge de servei als usuaris perquè avui en dia tothom paga amb mitjans electrònics, a més de les molèsties que provoca ja que la gent ha d'anar als caixers automàtics a treure diners amb els problemes de desplaçament i de cues que això provoca», va afegir. Des de l'Ajuntament de la Guingueta van assegurar que han fet diverses reclamacions a Telefònica i que des de la companyia només se'ls diu que hi ha una avaria i que s'està treballant per resoldre-la però «van passant els dies i no se soluciona».

Cervós també va denunciar la «inoperància» de la companyia davant la manca d'una «resposta clara» sobre l'abast del problema i d'una previsió de quan podrà estar resolt per tal de poder saber «els dies o setmanes que pot durar». I va explicar que no és el primer cop que tenen problemes amb la telefonia mòbil ja que a la població de Cervi porten patint incidències en el servei des de principis d'any. «Estem pendents d'estudis que està fent Telefònica però no concreten la magnitud de l'avaria», va afirmar.

Així mateix, l'Ajuntament de la Guingueta segueix reclamant a les operadores de telefonia mòbil cobertura al poble d'Escart, un demanda llargament reivindicada pel consistori. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT