PUBLICITAT

La piscina exterior de Serradells té menys banyistes pel mal temps

  • Fins ara s'en registren 12 mil usuaris davant els 30 mil de l'any passat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Grups de banyistes a la piscina exterior dels Serradells, a la capital. Foto: TONY LARA

La piscina exterior dels Serradells està vivint un dels estius amb menys afluència de visitants per culpa del mal temps. Els nombrosos dies de pluja, núvols i temperatures baixes que s'han registrat durant l'estiu han provocat una davallada de banyistes. El cap d'àrea d'Instal·lacions esportives i de lleure, Marc Magallón, va explicar d'estius «dolents» n'hi ha hagut força des que es va posar en marxa la piscina descoberta, l'any 1993.

Tot i això, va assegurar que aquest any «s'estan batent rècords» negatius. Tot i que fins a final de temporada no es podrà analitzar la magnitud de la davallada, les xifres de banyistes acumulades fins ara ja denoten aquesta disminució.

Tot i que fins a finals de temporada no es podrà analitzar de forma completa aquesta davallada, les xifres recollides fins ara ja apunten en aquesta direcció.

Així doncs, l'any passat la piscina es va tancar amb una afluència de 30.000 visitants, mentre que la temporada actual, a cinc setmanes del tancament, la xifra d'usuaris se situa en els 12.000. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT