PUBLICITAT

Comencen les obres del nou skate park de la capital

  • El Prat Esportiu tanca avui definitivament les seves portes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Prat Esportiu de la capital tancarà definitivament les seves portes avui i durant els propers 10 dies es procedirà al desmuntatge i trasllat de tot el material ubicat al recinte, segons va informa el comú d'Andorra la Vella. Un espai que ha de quedar lliure a finals d'aquest mes.

Entre altres coses, aquesta zona estava destinada a la pràctica de l'skate, el tennis de taula, el minifutbol, el minibàsquet o l'escalada.

Paral·lemanent, les instal·lacions seran reubicades al Parc Central, concretament substituiran l'envelat on es començarà a construir una base cimentada per acollir vuit mòduls de l'skate park. Tindrà tres rampes principals, un half pipe, una barra i tres baranes de lliscament.

La corporació de la capital instal·larà en una zona propera dues taules per a la pràctica del tennis taula i, en una segona fase, es muntarà el mini terreny esportiu per als aficionats al futbol i al mini bàsquet. Quan tot estigui distribuït i enllestit, i després de la fixació i de les connexions de les pilones i dels focus d'enllumenat nocturn, s'obrirà a l'ús públic el nou Skate Parc del Parc Central.

La previsió de les autoritats comunals és que tot l'operatiu conclogui a finals del proper mes de setembre. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT