PUBLICITAT

Mikel de Sá obté la millor marca personal en els 200

  • Atura el crono en 22,37 segons i acaba penúltim en les classificatòries
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
33Míkel de Sá, en una prova a l'Estadi Comunal, la temporada passada. Foto: FAA

aquesta setmana s'estan disputant els Campionats d'Europa d'Atletisme a Zúric (Suïssa) i els dos representants tricolors ja han dit la seva, amb resultats molt llunyans a la majoria dels seus adversaris però amb temps correctes, d'acord amb el seu nivell.

Mikel de Sa va afrontar ahir la prova dels 200 metres lliures. 32 corredors es van donar cita en les classificatòries i a l'andorrà li va tocar córrer la quarta sèrie; va marcar un temps de 22,37 segons, que només va ser millor que el del velocista de Liechtenstein Fabian Haldner, amb un registre de 22,73s. Això significa que va realitzar una gran carrera, donat que es tracta de la seva millor marca personal i de què va córrer va quedar últim després de córrer tot sol, fet que impedeix tenir algú que empenyi, que li ofereixi oposició; malgrat el bon temps per al nivell que hi ha al Principat, De Sá encara va aturar el crono molt lluny dels 21,93s que va aconseguir Daniel Gómez l'any 2000, plusmarca nacional que encara perdura.

SEBASTIÁN, BAIXA / Fanny Sebastián és l'altra representant en els Europeus però ahir finalment va causar baixa en les classificatòries dels 200 metres femenins, tocada per unes molèsties que arrossega als isquiotibials des da fa un temps.

Ahir no va decidir a última hora no córrer després de l'esforç que havia realitzat dilluns, en les classificatòries dels 100 metres femenins. L'andorrana partia en la tercera sèrie com la última cap de sèrie i així va acabar, amb una marca de 12,46s similar a les últimes que feia des que té les molèsties. Com De Sá ahir, dilluns Sebastián va ser la penúltima dels 32 participants, quedant per davant només de l'atleta de San Marino Martina Pretelli (12,68s).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT