PUBLICITAT

Manos Limpias també implica Marta Ferrussola

EL PERIÒDIC
BARCELONA

El Sindicat Manos Limpias acusa l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, de set presumptes delictes en la querella que té previst presentar avui al jutjat d'Instrucció número 31 de Barcelona, i en la que també implica la seva dona Marta Ferrusola «per la seva complicitat i cooperació necessària». Així ho va informar ahir EFE, que va detallar detalla que els delictes serien suborn, malversació de cabals públics, tràfic d'influències, delicte fiscal, falsedat en document públic, blanqueig de capitals i prevaricació.

Manos Limpias, actuant com a Acció Popular, argumenta en el text de la querella que hi ha indicis que durant els 23 anys en els quals Pujol va presidir la Generalitat «va estar al servei d'almenys part de la família Pujol-Ferrusola».

En la denuncia, Manos Limpias diu que el suposat entramat societari de Pujol supera les 80 societats i que països com Panamà, Luxemburg, Liechtenstein, Jersei, Guernsey, Suïssa i Andorra, serien «l'aixopluc dels diners defraudats presumptament derivats d'activitats il·lícites».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT