PUBLICITAT

Manel Fuentes, l'estrella de les Nits d'estiu d'Inúu

  • El presentador cantarà en homenatge a Bruce Springsteen
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Manel Fuentes a la sala Luz de Gas. Foto: FERRAN SENDRA

L'espai de wellness Innúu acollirà el proper 21 d'agost un concert del conegut periodista i monologuista Manel Fuentes i donarà a conèixer la seva faceta de cantant, una de les menys conegudes. La vetllada servirà per homenatjar a coneguts artistes, com ara Joaquín Sabina o Bruce Springsteen. A banda, comptarà amb imitacions i tocs d'humor. La cita s'emmarcarà en el programa de les Nits d'Estiu, que Innú va posar en marxa el passat mes de juny i que s'allargarà fins al setembre. Aquest programa proposa una sèrie de vetllades temàtiques per a les nits d'estiu, tot combinant-les amb la gastronomia. En el cas de l'activitat d'aquest proper 21 d'agost, s'oferirà també un còctel. El preu serà de 30 euros.

Manel Fuentes, el carismàtic presentador, ha fet diversos concerts en sales com Luz de Gas de Barcelona amb la seva gira permanent d'homenatge a un dels cantants de referència del panorama internacional, Bruce Springsteen.

Després de més d'una dècada en actiu amb la seva banda Spring's Team, segueix oferint un show que té com a objectiu tractant de captar de la millor manera l'essència dels concerts del propi Boss de New Jersey.

En la seva gira va acompanyat per una banda de 8 músics professionals, i Fuentes fa un llarg recorregut de més de dues hores pels principals èxits del mític cantant nord-americà, incloent els temes indispensables per a tot amant de Bruce.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT