PUBLICITAT

Ni Nacho Martín ha donat el sí ni Sada està tan lluny com sembla

  • Les xarxes socials van generar confusió ahir anunciant que un estava signat i l'altre, gairebé descartat
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
A l'esquerra, Nacho Martín en un partit amb l'Herbalife Gran Canària. A la dreta, Víctor Sada donant instruccions en un partit amb el Barça Foto: ZAPASENJUEGO.COM

Molt es va parlar ahir internet de Nacho Martín i el seu futur dins del món del bàsquet. L'ex jugador del Gran Canària, ara agent lliure i una de les peces més cotitzades al mercat estival de l'ACB per al joc interior, té una oferta del BC MoraBanc Andorra –entre d'altres– i sobretot al twitter, es va donar per fet que estarà a les ordres de Peñarroya.

Va començar els rius de tinta el web kiaenzona.com anunciant «Bombazo: El MoraBanc Andorra es fa amb els serveis de l'agent lliure més desitjat». Darrere d'ell, un especialista de prestigi com és Chema de Lucas, va fer grossa la bola piulant a twitter: «ÚLTIMA HORA: Nacho Martín ja te destí. Jugarà a Andorra la pròxima temporada». El primer donava per fet que havia donat el sí. El segon es limitava a dir «jugarà», sense donar l'acord per tancat.

La resta d'informació sobre el futur de Nacho Martín es va estendre ja sense sentit. @sentimientoAyN, @BasketEuropa, @baloncestoTAP, @basket_express i d'altres membres particulars estenien la notícia com la pólvora.

«No tenim cap notícia relacionada amb aquest tema», es va limitar a dir el director esportiu, Francesc Solana. El club tricolor segueix esperant el sí del pivot amb una oferta inamovible, sense possibilitats d'estira i arronsa. O ho agafa, o ho deixa. Tot i així, sembla que el fitxatge acabarà quallant en els pròxims dies, malgrat que a les oficines del BCA sostenien ahir que ni hi ha acord verbal ni res del que es diu a internet.

SADA, 24 HORES DE TERMINI / El tema de Víctor Sada fa ja setmanes que cueja i dissabte el MoraBanc Andorra li va donar un ultimàtum: o es decidia abans de dimarts –ahir– o buscaven un altre base. De fet, la direcció esportiva encapçalada per Francesc Solana tenia en la recambra des de fa un parell de dies –i encara el té–el jove Josep Franch, que està com boig per venir. I en el rerefons hi ha els noms de Cabezas i l'andorrà Quino Colom, aquest últim també en boca de tothom a l'ACB per ser a un pas de comprometre's amb el readmès Bilbao Basket.

Solana s'ha cobert bé les esquenes per si Sada fallava i realment ha anat bé perquè ahir, l'encara base del Barça i el club que presideix Gorka Aixàs, van mantenir el que hauria de ser un últim contacte perquè expirava la proposta però el jugador, incapaç encara de donar el sí, veu la oferta andorrana amb molts bons ulls i va demanar una petita pròrroga; parlant s'entén la gent i, vist que encara hi ha possibilitats reals de fitxar-lo, han ampliat l'ultimàtum en 24 hores. Així doncs, totes les notícies que van rondinar per internet anunciant que el fitxatge de Sada quedava descartat tampoc s'apropaven a la realitat.

«Volem donar-li un dia més perquè es decideixi. La situació fa bona pinta, les converses d'avui [ahir per al lector] han estat fructíferes i no volem renunciar a ell encara», va indicar Solana a aquest rotatiu. Avui, doncs, se sabrà si el MoraBanc fitxa Sada o recorre al pla B. Però en cap moment li millorarà les condicions. Com amb Nacho Martín: O ho agafa, o a una altra cosa.

I mentre el món parla de qui fitxa el MoraBanc i qui no, el club va començar ahir a engrescar a la seva massa social amb un breu vídeo de setze segons al Youtube anunciant que al setembre començarà la campanya de socis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT