PUBLICITAT

El Festival Narciso Yepes Ordino incorpora un musical infantil

  • Geronimo Stilton actuarà el 19 d'octubre a l'Auditori Nacional
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cartell de l'espectacle. Foto: CRÈDIT ANDORRÀ

La 32a edició del Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà acollirà el musical infantil Geronimo Stilton amb Els Fantàstics i la Companyia de la Fantasia. El ratolí periodista presentarà a Andorra les seves cançons en un concert infantil en el qual els nens i nenes seran els protagonistes. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els més menuts gaudeixin de la música en família i s'hi aproximin des d'un vessant pedagògic. La cita tindrà lloc a l'Auditori Nacional d'Andorra diumenge 19 d'octubre, a les 12 hores.

El Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà acull per primera vegada un concert infantil. L'objectiu dels organitzadors, el Comú d'Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà, és apropar la música a les noves generacions, facilitar-los-en el coneixement i permetre gaudir-ne en família. Amb aquest concert, recomanat per a infants més grans de cinc anys, es pretén treballar el vessant pedagògic de la música de manera lúdica.

Després de superar els 250.000 espectadors amb el musical El Regne de la Fantasia, Geronimo Stilton arriba a Andorra amb una nova producció que conté catorze cançons especialment compostes pel músic Manu Guix. El ratolí compartirà escenari amb companys de l'anterior espectacle, els personatges Scribacchinus Scribacchinus, Flordiana (la Reina de les Fades) i Stria (la Reina de les Bruixes), entre d'altres, i presentaran una aventura divertida acompanyats del grup Els Fantàstics: l'Iris, la Júlia, en Josep i en Pau.

El preu de les entrades oscil·larà entre els 15 i els 18 euros depenent de si s'adquireixen anticipadament o el mateix dia del concert (el cor i algunes localitats laterals tindran un preu reduït de dotze euros). Es posaran a la venda a partir del 10 de setembre a l'Oficina de Turisme d'Ordino i a l'Oficina Nacional de Turisme d'Andorra la Vella.

EL NAIXEMENT/ Geronimo Stilton és l'autor i el protagonista d'una col·lecció de llibres que narren les aventures d'un ratolí periodista –director del diari L'Eco del Rosegador– que viu a Ratònia, la capital de l'Illa dels Ratolins. Les seves històries engresquen els infants, ja que són aventures explicades amb molt sentit de l'humor, i els pares i educadors, perquè eduquen amb valors com la importància de la família, l'amistat, la tolerància, la sinceritat, l'amor, el respecte, la solidaritat o la pau.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT