PUBLICITAT

La Festa Major de la Seu serà molt esportiva

  • Una vintena d'activitats físiques per a tots els gustos i edats
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Sortida de la Pedalada Popular a la Seu d'Urgell. Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU

La Festa Major de la Seu d'Urgell serà novament sinònim d'activitat física per a tots els gustos. L'Ajuntament urgellenc ja té a punt el programa «Esport i Festa», que inclou una vintena de propostes per als dies de celebració, del 29 d'agost a l'1 de setembre, gràcies a la implicació de diverses entitats de la ciutat i del Pirineu.

El vessant esportiu de la Festa arrencarà amb el ja clàssic torneig de Bàsquet 3x3, el dia 29 a la plaça de Catalunya. El mateix vespre s'ofereix una sortida de marxa nòrdica des del Centre Cívic El Passeig.

El dissabte dia 30 s'iniciarà a la zona esportiva, amb la celebració simultània dels torneigs de Futbol 7, de tennis i de pàdel, a més a més del Bateig de Submarinisme a la Piscina Municipal. La tarda arrencarà amb l'activitat A cavall per la Seu; la cursa de roll-ski al Parc del Segre i un partit de futbol sala del CF Castellciutat al Poliesportiu Municipal; la exhibició de taekwondo a la plaça Patalín i teles acrobàtiques a la plaça del Codina i després del pregó, cursa d'orientació des de la plaça dels Oms.

Per diumenge dia 31 hi ha previst un campionat de petanca, un campionat d'escacs, el Memorial Paquito Muñoz de futbol, lagincana de colles des de la plaça de Catalunya i, com a novetat, una exhibició i masterclass de Zumba.

El programa es completarà dilluns dia 1 amb la Pedalada Popular, la Festa Aquàtica i la cursa Volta major Grifone. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT