PUBLICITAT

L'FC Andorra inicia la temporada amb l'equip a mig fer

  • Ferran Pol, Riera, Víctor Hugo, Gonçalves i Àngel són de moment els fitxatges per a Justo
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
España va anar ahir a Sant Ermengol A la foto, saludant Riera Foto: TONY LARA

L'FC Andorra va començar ahir la pretemporada d'un curs en el qual es lluitarà per tornar a Primera Catalana. Ho va fer a Sant Ermengol i amb la plantilla a mig fer. Ara per ara Justo Ruiz compta amb 14 jugadors i 5 interrogants. Vol un grup de 20 i els noms que sonen són de vells coneguts.

Ferran Pol, Riera, Víctor Hugo, Gonçalves i Àngel Zarioh són les cares noves. Tots procedents del Lusitans. També s'han confirmat les renovacions del porter Albert a més d'Àlex Sánchez, Xavi Gil, Ayala, Peppe, Roch, Luis do Nascimento, Sebas Gómez i Ludo. Falten per donar una resposta Marc Ferré i Juli Sánchez, que tenen moltes núvies a la Lliga Nacional, Leo Alves està a prova al Terrassa i si no juga allà ha garantit que tornarà a vestir la samarreta tricolor, i hi ha dos jugadors més que estan a prova: Santi Molins –format a les categories inferiors de l'Andorra que està estudiant a Barcelona– i Abdel.

El sí definitiu l'han donat 14, 5 estan en dubte. Falten, doncs, entre un i sis fitxatges. «Quan sabem què passa amb els indecisos buscarem el mercat», va avançar un Justo que ja té dos noms a l'agenda. Es tracta de l'argentí Darío Isern –ara jugant a Marbella– i del basc Javi Subiza, tots dos fitxats fa dues temporades, quan va sortir a la llum el forat econòmic de més de 300.000 euros que tenia l'entitat presidida llavors per François Moliné i amb Emili Puig en la gerència. Entre els diversos problemes administratius hi havia el de les cotitzacions a la CASS i ells dos eren alguns dels que no estaven inscrits perquè ni tan sols –sense saber-ho– tenien els papers en regla. El club els havia enganyat i de fet Subiza va marxar sense cobrar un parell de mesos, però sembla que ara que hi ha una nova junta estarien disposats a venir: «He tingut contactes amb tots dos i ara mateix, que no hi ha la situació de llavors, tornarien encantats. I nosaltres els necessitarem». Tota una manifestació d'intencions que fa pensar que vindran amb tota probabilitat.

S'HA D'ajornar EL DEBUT / Tal i com va avançar aquest rotatiu la setmana passada, l'Andorra hauria de debutar el 6 de setembre vinent a casa davant el Palau Anglesola però tres dies més tard juga la selecció contra Gal·les i per això l'entitat que presideix Lluís España té previst demanar que s'ajorni aquest partit. Cada any per aquestes dates passa el mateix i la Federació Catalana sempre ha complert amb la petició, així que aquesta vegada tampoc hauria de ser un problema, i per tant el debut passaria a ser el 14 del mateix mes al camp de l'Angulària d'Anglesola. «Tenim un equip molt maco i dissenyat per pujar. Sempre amb els peus a terra, però tindrem de les millors plantilles». Paraula de Justo. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT