PUBLICITAT

La Reial Societat ja es pot considerar assidu d'Ordino

  • El tècnic, Unai Gazpio, afirma: «Els resultats són bons, per això tornem»
I. MOURE
ORDINO

Periodic
La plantilla femenina de la Reial Societat, ahir al Centre Esportiu d'Ordino. Foto: TONY LARA

La plantilla de l'equip femení de la Reial Societat es pot trobar des de dilluns a Ordino, on per tercer any consecutiu inicia la pretemporada l'equip guipuscoà. Des que va venir per primera vegada al Principat al 2012 que tenen aquest hàbit, gràcies al qual ja es pot considerar un club assidu al nostre país, com també ho són el Barça d'handbol i el de bàsquet, el Reial Madrid i demés, que (gairebé) mai fallen.

El tècnic del conjunt txuri-urdin, Unai Gazpio, va afirmar: «Si repetim és perquè tenim unes condicions ideals. Possiblement la feina que fem aquí la podríem fer en un altre lloc, però aquí tenim un tracte exquisit, bones instal·lacions, tranquil·litat... Els resultats sempre han estat bons, arribem bé a l'inici de la Lliga. Encaixem aquí, per això sempre tornem».

Aquest estiu, però, el Centre Esportiu d'Ordino està en obres i tant el gimnàs com la piscina no estan disponibles, cosa que tampoc suposa un problema per a la Reial Societat. El secretari d'Estat d'Esports, Jordi Cerqueda, es va disculpar prometent: «Si l'any que ve torneu estarà tot perfecte». Malgrat tot, Unai va treure ferro a l'assumpte: «Tampoc és un gran problema. Tenim altres alternatives i sabem que l'etiu vinent tornarà a estar tot i millorat».

Com és habitual en aquestes estades, la feina a fer pel conjunt basc serà principalment de físic. «Càrrega de treball, convivència i tàctica» va assenyalar la directora esportiva, Izaskun Azpillaga, recolzada per la capitana, Aintzane Encinas, qui va presentar-se amb el clàssic agraïment a totes les entitats i «gaudint d'aquest país», com va dir entre les rialles de les seves companyes. Un senyal de la bona convivència que es respira amb el desig de donar un pas endavant i millorar la setena posició en Lliga del curs passat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT