PUBLICITAT

Un home veí de Barcelona ferit greu a Cóms de Jan

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Un home de 62 anys veí de Barcelona va resultar ferit greu ahir a Cóms de Jan, a la parròquia de Canillo. La víctima va haver de ser rescatada pel grup de rescat dels Bombers i un helicòpter a prop del refugi i va ser traslladada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell conscient però amb cops a la cara, al cap i a l'esquena. Els Bombers van rebre l'avís de persones que es trobaven a la zona a les 15 hores. Des de l'hospital, segons informa l'ANA, el cap de guàrdia va indicar que se li va practicar un escàner i davant la presència d'hemorràgies intracranials se'l va traslladar a l'hospital de Sant Pau de Barcelona.

A més, els Bombers també va fer un rescat al Bike parc de Soldeu, amb el grup de rescat de muntanya i l'helicòpter. El noi ferit va patir una luxació d'espatlla i va ser traslladat a l'hospital.

Els Bombers també van haver de sortir a buscar un grup de belgues que havia sortit d'excursió pel Coll d'Ordino i que es van desorientar. El grup estava format per 7 nens i dos adults, i ells mateixos van donar l'avís. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT