PUBLICITAT

La Policia deté 25 persones, vuit andorranes, en una setmana

  • Interceptat a la frontera un home que va entrar a una casa a robar joies
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Cos de Policia va detenir durant la setmana passada fins a 25 persones per presumptes delictes contra la salut pública, contra el patrimoni, contra la seguretat col·lectiva i altres delictes. Els més nombrosos són els primers, encara que entre els darrers es troben presumptes delictes de descobriment de secrets d'empresa o agressions. Dels 25 detinguts, vuit són de nacionalitat andorrana.

Dins aquestes detencions destaca la d'un espanyol no resident de 24 anys, com a presumpte autor de la sostracció d'unes joies dins un domicili, fets denunciats el gener d'aquest any i pels que l'interessat era objecte de recerca des d'aleshores. La intervenció es va dur a terme diumenge a les 20:45 hores a la frontera del Riu Runer.

Pel que fa a la resta, també hi trobem la d'un andorrà de 48 anys implicat en un presumpte delicte de descobriment de secrets d'empresa, un cas iniciat arran d'una denuncia presentada l'octubre de l'any passat. També hi ha sis detinguts per conduir sota els efectes de l'alcohol, entre ells una andorrana de 42 anys que va patirdimecres un accident amb danys materials.

D'altra banda, dissabte a les 05:15 hores, la Policia va detenir un home resident portuguès i una dona andorrana de 37 anys, com a presumptes autors d'agressions en l'àmbit domèstic, fet ocorreguts en el seu domicili de la parròquia de La Massana.

Finalment, també subratllar altercats que es van produir a locals d'oci nocturn durant el cap de setmana. Diumenge de matinada es va interceptar a dos homes portuguesos de 33 anys, un resident i l'altre no, com a presumptes autors d'agressions físiques mútues, durant una baralla.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT