PUBLICITAT

'Zengotita' és operat d'un genoll i no tornarà a jugar fins l'octubre

  • La situació de l'aler és difícil perquè no podrà fer la pretemporada al ritme dels companys
I.M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Zengotita, ahir a l'hospital després de passar pel quiròfan. Foto: BCA

Asier Zengotita va jugar tota la temporada passada amb mal en un genoll. Va fer un mal gest que li va provocar un desplaçament de la ròtula del genoll dret. Aquesta pressionava el fèmur per la part exterior i la lesió ha anat a pitjor fins que es va trencar un cartílag.

Ahir l'aler del MoraBanc Andorra va passar per quiròfan i es va sotmetre a una artroscòpia per regenerar dit cartílag amb plasma.

La recuperació és senzilla, però no el temps sense tornar a les pistes, que està estimat en tres mesos. Fins almenys l'octubre, per tant, no se l'espera: «Ara era el moment de recuperar-me i sé que no podré fer la pretemporada amb normalitat al ritme dels meus companys, però volia treure'm aquest mal i sigui quan sigui, tornar a lluitar per un lloc».

Tant ell com Peñarroya han admès tenir una conversa en els darrers dies: «M'ha comentat que tindrem cinc alers i que amb tanta competència possiblement tindria menys minuts. Però això és ACB i jo ja ho esperava. Jo no vull que em regalin més minuts, sinó guanyar-me'ls a base de feina», va indicar deixant clar que no té cap intenció de canviar d'aires: «Li he dit al meu representant que no atengui a les ofertes. No vull escoltar ningú. Només treballar per recuperar-me i donar el màxim quan torni a jugar».

Pel que fa a fitxatges, Solana va avançar: «Doblas queda descartat i treballem per fitxar Sada, com també en un aler americà, un pivot espanyol i un altre europeu. Queden dues setmanes per tancar-los».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT