PUBLICITAT

Derrota contra Egipte en la tercera jornada olímpica

EL PERIÒDIC
TROMSO

L'equip andorrà, que fins ara no havia pogut comptar amb Marc Simonet, amb un fort refredat, va alinear finalment ahir tot l'equip titular. Amb tot, Egipte era sobre el paper un rival superior en ELO i ho va demostrar en els taulells, amb una clara victòria sobre els tricolors.

Només el número u andorrà, Òscar De la Riva (2.523 ELO) va poder rascar una mica amb unes taules (mig punt) que poden ser importants tal i com s'està veient el nivell d'aquesta Olimpíada Mundial 2014 que es disputa a Tromso (Noruega). Contra el gran mestre Amin Bassem (2.627), De la Riva va assolir taules després d'una dura batalla, i amb això Andorra continua sumant, tot i que les opcions ahir eren reduïdes davant d'un equip notablement superior. Marc Simonet (2.222), que debutava en aquesta fita després d'uns dies de convalescència per culpa d'un refredat, va caure derrotat per Samy Shoker (2.487), i el mateix va passar amb Raül Garcia (2.176), que sucumbia davant de Mohamed Ezat (2.466). Daniel José (2.122), per la seva part, tampoc no podia amb el seu rival, Ahmed Adly (2.589). Amb tot, tot l'equip va demostrar un alt nivell per poder posar en problemes els rivals.

La derrota contra Egipte, però, no ha fet minvar els ànims de la delegació andorrana, que continua amb molta il·lusió en aquesta competició, segons es podia llegir ahir a la plana web dels escacs andorrans. La competició continua avui.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT