PUBLICITAT

L'agressor d'un taxista està localitzat fora d'Andorra

  • L'home va aconseguir burlar la vigilància a les fronteres
POLICIA 02082014
Controls de la Policia buscant el fugitiu, divendres. Foto: TONY LARA

La Policia ha identificat i localitzat el principal sospitós de cometre l'assalt violent a un taxista que va tenir lloc divendres al migdia a la Massana. Segons han informat en un comunicat, després de recollir proves i testimonis, la investigació es va centrar en un una persona però davant la impossibilitat de prendre declaració a la víctima, els indicis no van permetre en el moment determinar la implicació de l'home en els fets. Així, el jove resident va abandonar el territori andorrà hores després de l'agressió en direcció a un país estranger. El Servei de Policia ha seguit vigilant el seu desplaçament i la seva ubicació, de manera que a dia d'avui es troba identificat i localitzat. La investigació es troba actualment judicialitzada i davant la gravetat dels fets s'ha demanat a les autoritats policials del lloc on es troba el sospitós que permetin mantenir la seva vigilància.

El principal sospitós d'haver agredit amb arma blanca un taxista a prop de Sispony divendres es troba identificat i localitzat en un altre país. La Policia ha informat de les investigacions realitzades amb controls exhaustius primer a prop del lloc dels fets i després en diferents punts estratègics del territori i a les fronteres. Així es va iniciar una intensa recerca del presumpte autor i dels indicis de criminalitat, amb testimonis, el vehicle i l'arma recuperats, però també amb imatges i altres elements aportats a través de la col·laboració ciutadana.

Amb aquesta informació es va centrar la investigació en un sospitós però davant la impossibilitat de poder prendre declaració a la víctima, els indicis no eren suficients en un primer moment per determinar la implicació de l'home en els fets. El suposat agressor, resident al Principat, va abandonar el territori andorrà hores després de l'agressió en direcció a un país estranger que no s'ha especificat.

Amb tot, el Servei de Policia ha continuat vigilant el desplaçament del sospitós i la seva ubicació i ha demanat a les autoritats policials corresponents que permetin mantener la seva vigilancia i garantir el bon fi de la instrucció del cas, que es trova judicialitzat. No obstant, els indicis recollits fins al momento avalen la hipòtesi d'aquest mateix sospitós.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT