PUBLICITAT

La trobada de solters de Castellbò no es fa

  • El promotor de la caravana, Ferran Cusidó, abandona el projecte per les traves burocràtiques

EL PERIÒDIC
MONTFERRER CASTELLBÒ


La trobada de solters que es volia fer a Castellbò ha quedat definitivament anul·lada després que el seu ideòleg, Ferran Cusidó, abandonés el projecte per les traves burocràtiques amb què s'ha trobat. La caravana va ser anunciada a principis de maig per a ser celebrada el 5 de juliol, data que es va ajornar per avui ja que l'organització no disposava dels permisos necessaris ni dels requeriments que feia l'administració. La iniciativa comptava, segons els organitzadors, amb una acceptació popular, tot i que havien sortit algunes veus discordants a la Vall per la imatge que es donava. Després de diferents intents de canviar la ubicació, Sant Joan de l'Erm o Adrall, ara ha quedat anul·lada.

La Vall de Castellbò va sortir per diferents mitjans de comunicació a principis de maig quan un grup de vuit solters que hi viuen van anunciar que volien fer una caravana de dones "sexualment actives" per tal de trobar parella i repoblar la vall.

Els requisits necessaris per acudir a la caravana, segons van publicar el grup de solters a les xarxes socials, eren "dones atractives i actives, sanes, que els agradi la natura, que portin bon rotllo, i sobretot que siguin sexualment actives". A més, demanaven que "sàpiguen canviar les sabates de tacons, minifaldilles i maquillatge per unes sabates de muntanya, texans i un forro polar".

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT