PUBLICITAT

Ull Nu se celebrarà el 2015 a la capital

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La tercera edició del Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus Ull Nu tindrà lloc a Andorra la Vella els dies 27 i 28 de febrer del 2015. El canvi de dates està motivat per la necessitat d'invertir temps i esforç a trobar suficient suport de cara a fer evolucionar el projecte i garantir uns mínims de qualitat a l'hora de desenvolupar-lo. Els participants podran inscriure's en les diferents categories del 15 de setembre al 14 de desembre del 2014.

Ull Nu ha fet saber a través d'un comunicat que amplia el territori de participació amb el propòsit d'acollir, en la seva tercera edició, films realitzats per joves vinguts d'Andorra, Catalunya, Aragó, Euskadi, Navarra, Llenguadoc-Rosselló, Migdia-Pirineus i Aquitània. El Festival inclou la participació de noves ciutats com ara Barcelona, Bilbao o Montpeller entre d'altres.

El col·lectiu organitzador també es va mostrar satisfet pel suport rebut per part dels participants, del públic en general així com del sector cultural del país i de fora durant la campanya Dóna un cop d'ull al Festival, duta a terme a través de les xarxes socials.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT