PUBLICITAT

Crèdit Andorrà obre una consultoria a Xile

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Crèdit Andorrà ha obert a Xile CA Vincles Actuarial Consulting, consultoria especialitzada en serveis actuarials, financers i de previsió social, integrada en el grup assegurador de Crèdit Andorrà. Tal com can assenyalar des de l'entitat bancària en un comunicat, amb l'entrada de CA Vincles al mercat xilè, la consultoria ofereix serveis a Andorra, Espanya i Xile.

CA Vincles Actuarial Consulting opera com a consultoria actuarial i financera, i ofereix assessorament sobre models de negoci i estratègia, disseny de productes, gestió comercial i de processos, finances i actuarial, a banda d'actuar com a consultoria de necessitats específiques. La companyia també està especialitzada en la consultoria, implantació i gestió de sistemes de previsió social per a institucions, empreses i persones individuals.

CA Vincles es va constituir a Andorra l'any 2003. Coincidint amb l'obertura a Xile, Josep Peralba, conseller delegat de Crèdit Andorrà, va explicar que «a Andorra, Grup Crèdit Andorrà està consolidat en el mercat d'assegurances de vida gràcies a Crèdit Assegurances i en l'àrea de consultoria a través de CA Vincles. Aquest profund coneixement del negoci i del mercat és el que ens permet desplegar ara els serveis a l'Amèrica Llatina, en concret a Xile, aprofitant les estructures i la solvència del Grup».

Crèdit Andorrà disposa des del 1996 del seu propi grup assegurador, que va néixer amb Crèdit Assegurances, entitat que ofereix productes de vida risc i diferents modalitats d'estalvi al mercat andorrà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT