PUBLICITAT

El MoraBanc no podrà debutar a casa com equip ACB fins l'octubre

  • Les obres al Poliesportiu obliguen a jugar els cinc partits de la pretemporada fora i Lliga Catalana es jugarà a la Seu
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Trías saluda en l'últim duel del curs passat contra el Planasa, al mar Foto: ÀLEX LARA

El BC MoraBanc Andorra ja té planificats els compromisos de la nova temporada, en la qual jugarà a l’elit del bàsquet espanyol. Les obres de remodelació del Poliesportiu durant aquest estiu –per poder acollir partits d’ACB– han obligat a l’equip que dirigeix Joan Peñarroya a buscar-se els partits de pretemporada lluny del Principat i per tant no podrà jugar el primer partit davant el seu públic fins l’octubre, quan comenci la Lliga Endesa.

El cap de setmana del 4 o 5 d’octubre es donarà el tret de sortida a la fase regular; no se sap encara el calendari d’enfrontaments, que es farà oficial en els pròxims dies, per tant fins que això no passi no es desvetllarà la incògnita de quan i contra qui s’estrenarà el MoraBanc en l’ACB. Serà un d’aquells dos dies o, probablement, l’11 o el 12 del mateix mes.

PRIMERA APARICIÓ, EL 5-S / El primer partit de preparació del conjunt andorrà serà el 5 de setembre, en el torneig BBVA de la localitat barcelonina de Sant Julià de Vilatorta. El rival serà el Bruixa d’Or Manresa. Vuit dies més tard, el 13, jugarà un amistós a Ponts davant el Fiatc Joventut. El 18 del mateix mes, desplaçament a la localitat francesa de Pamiers (Migdia-Pirineus) davant l’Elan Béarnais Pau Orthez.

LA PRESENTACIÓ, A LLEIDA / El 20 de setembre és el dia de la presentació i, en teoria ja hauria d’estar la plantilla tancada. El Poliesportiu Barris Nord, amb una capacitat per a 6.100 espectadors, és l’escenari escollit per donar la benvinguda a la nova i il·lusionant temporada, contra el Força Lleida. El dia 24 es jugarà l’últim amistós a Vielha i davant l’Herbalife Gran Canaria.

La Lliga Catalana està datada per a l’1 i el 2 d’octubre. Aquest any s’ha canviat el format de competició, que passarà a ser de final a quatre i que es jugarà íntegra a la Seu d’Urgell. MoraBanc-Joventut i Barça-Manresa jugaran les semifinals en la primera jornada i els guanyadors, la final l’endemà.

Sobre la planificació, Francesc Solana va indicar que s’han fixat les dates dels partits amb un marge de diversos dies entre cadascun d’ells «per poder veure l’evolució» i davant el fet de no poder jugar al Poliesportiu, el director general del club va admetre: «Estem contents perquè això ens preocupava, però hem pogut pactar partits sense haver de fer molts quilòmetres». 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT