PUBLICITAT

El CV Andorra es desplaça a Gran Canaria en l'estrena

  • La Superlliga 2014-2015 comptarà amb dotze equips
i. m.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Hèctor Garcia i Olivera. Foto: TONY LARA

Ahir es va confirmar que la Superlliga 2014-2015 de vòlei comptarà amb dotze equips, un menys que la temporada passada, i per tant desapareix la jornada de descans. La categoria estarà formada per CAI Terol, Unicaja Almeria, Río Duero San José, L'Illa Grau Castelló, Juvasa Voley Sevilla, Ushuaia Eivissa, Emevé Lugo, VP Madrid, Vecindario, els nouvinguts Textil Santanderia i Càceres, i l'Andorra.

INICI L'11 D'OCTUBRE / La primera jornada es disputarà l'11 d'octubre vinent i el conjunt andorrà haurà de desplaçar-se a Gran Canària per debutar a la pista del Vecindario; l'estrena a casa serà la setmana següent –dia 18– davant del vigent campió i màxim favorit al títol en la nova temporada que es presenta. La fase regular acabarà el 28 de març de l'any vinent, per als de Lluís Hillaire a la pista de l'Illa Grau Castelló i del 10 d'abril al 7 de març es jugaran els play-off.

LA CHALLENGE CUP, EL 4 DE NOVEMBRE / A banda de la competició domèstica, el CV Andorra jugarà competició europea després d'una dècada absent, ja que s'ha inscrit a la CEV Challenge Cup. L'equip tricolor jugarà la primera eliminatòria contra el Benfica portuguès, el partit d'anada al Principat el 4 de novembre i la tornada, el 18 del mateix mes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT