PUBLICITAT

Machado està a un punt del líder a falta d'una carrera

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Machado conduint el seu kart. Foto: EL PERIÒDIC

Àlex Machado arriba a l'última jornada de competició de les Sèries Rotax de kàrting 2014 amb les possibilitats intactes de ser campió.

El pilot andorrà va sumar exactament els mateixos punts que el líder, l'espanyol Lluc Ibáñez, en la tercera i penúltima cita, disputada el cap de setmana passat a València. Machado va fer una quarta posició en la final de la primera carrera i una tercera en la segona; Ibáñez va fer el mateix però a la inversa: tercer i quart. Així que tot continua igual: l'espanyol amb 301 punts i l'andorrà amb 300. Només un els separa. Per darrere, amb poques opcions si no passa res estrany, hi han Carlos Dembilo amb 293, Mauricio van der Laan amb 291 i Lisard Santos amb 289. El títol es decidirà el cap de setmana de l'1 i el 2 de novembre al circuit aragonès de Motorland.

FALLA EL MOTOR I PETIT ACCIDENT / Machado va haver de fer front a alguns problemes en el motor en les dues carreres de València; a més, en la primera va rebre un cop per l'esquena però segons la revisió no té cap lesió preocupant. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT