PUBLICITAT

El Govern aprova millores necessàries a la CS340 i la CS240

  • Surten a licitació les obres a la carretera del Coll d'Ordino
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Al consell de ministres d'ahir es va anunciar l'aprovació per part del Govern dels treballs d'arranjament de la carretera del Coll d'Ordino. La proposta va arribar des del Departament d'Ordenació del Territori. Aquests treballs formen part del conjunt d'actuacions previstes de manteniment en aquesta ruta que comunica les localitats de Canillo i Ordino.

Concretament el consell de ministres va aprovar la licitació mitjançant un concurs nacional ordinari, de quatre trams de la CS340, també coneguda com a carretera del Coll d'Ordino, i que suposen un total de 292 metres. El portaveu del Govern, Jordi Cinca, va descartar parlar de pressupost fins que es tinguin les propostes.

Adjudicació pendent / Cinca també va anunciar que està en procés d'adjudicació la licitació referent a les obres de la que es coneix com la carretera de Montaup. Concretament un tram de 105 metres de la CS240. Les ofertes a concurs es podien presentar fins al 24 de juliol.

Els treballs consistiran bàsicament en refer els murs de sosteniment i del drenatge superficial de la carretera. Cinca va explicar durant la roda de premsa del Consell que «s'espera que la durada de les obres sigui de tres mesos».

Les obres de manteniment i inversió previstos tindran continuïtat en els pròxims exercicis. El Govern va prendre la decisió en base a l'estudi d'actuacions a la zona que va rebre al mes de febrer i que assenyalava un important dèficit d'inversions i manteniment en les dues carreteres. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT