PUBLICITAT

La carretera de l'Aldosa queda reoberta dins el termini previst

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
La carretera de l'Aldosa amb amplada suficient per circular en els dos sentits, ahir. Foto: ÀLEX LARA

La normalitat es va restablir ahir al matí en una via que el cònsol de la Massana, David Baró, abans de començar les obres ja la va considerar «punt negre a la xarxa viària».

Els treballs d'eixamplament es van dur a terme dins el termini previst i no van comportat cap incidència. Es tractava de la segona fase d'eixamplament de la carretera secundària 335, a la sortida del poble de l'Aldosa, en direcció a Anyós, concretament des del punt quilomètric 1 (just a la sortida del poble) fins al camí de les Gravades.

Més seguretat / Amb aquesta intervenció se soluciona el problema que hi havia en aquest punt, que era massa estret i representava un perill tant per als vehicles com per als vianants. A més, es guanya una connexió a través de voravies entre les Gravades i el poble de l'Aldosa. Fins ara els cotxes s'havien de desviar pel poble de la Massana, que veurà descongestionades les vies interiors.

La carretera ha hagut d'estar tallada durant dos mesos, segons informa l'ANA, a causa de la complexitat dels treballs, ja que un tram és volat. El cost de l'obra ha estat d'uns 175.000 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT