PUBLICITAT

Eudal serà ajudant de Peñarroya al MoraBanc

  • Carles de Bofarull serà el seu relleu al sènior B en la Lliga EBA
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Eudal dóna instruccions en un matx amb el sènior B, al curs passat. Foto: BCA

Joan Peñarroya ja té els seus homes de confiança per encarar la nova etapa a la Lliga Endesa. La gran novetat d'aquest any serà l'entrada del tècnic andorrà, David Eudal, com a entrenador ajudant al costat de Xavi Luque i del tècnic manresà, segons va anunciar l'entitat tricolor ahir al seu web.

Eudal, deixa la banqueta del Sènior B desprès d'aconseguir tots els èxits possibles amb els que s'enfrontava la passada campanya, amb l'ascens a la Lliga EBA com a màxim premi per un equip format completament per jugadors d'Andorra. El també seleccionador nacional ha decidit fer un pas endavant a la seva carrera i acceptar la proposta feta per Peñarroya.

Un projecte que dirigirà des de la banqueta Joan Peñarroya per cinquena temporada consecutiva i de la ma del seu home de confiança, Xavi Luque, com a segon entrenador, i ara també amb l'afegit d'Eudal, que ha dirigit gairebé totes les categories del club, des del preinfantil fins a l'actual salt al cost tècnic de l'ACB.

La resta del cos tècnic estarà format, com als darrers anys, pel delegat Txetxu Bermudo, el preparador físic, Miguel Ángel Rodellar, el fisioterapeuta, David de Toro i el doctor, Jordi Verdaguer.

ÉRIC SÁNCHEZ, AL MELILLA / Mentre el MoraBanc Andorra busca reforços per afrontar l'ACB amb garanties, els jugadors descartats que militaven l'any passat al club van trobant altres destins. Si dimarts era el Quesos Cerrato Palència qui anunciava el fitxatge de Thomas Hampl, ahir el Melilla va fer oficial l'acord amb el base Éric Sánchez. «És un clàssic de la categoria, dels millors en la seva posició, amb experiència i que sap aportar tranquil·litat quan l'equip ho necessita», va dir d'ell el nou entrenador, Alejandro Alcoba.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT