PUBLICITAT

Andorra participarà en la Setmana del llibre en català

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Departament de Cultura i l'Associació d'Editors d'Andorra participaran en la 32a Setmana del llibre en català, que tindrà lloc del 5 al 14 de setembre a Barcelona, a l'avinguda de la Catedral. La Setmana del llibre en català és una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes que apropen al lector les seves publicacions en català.

Els objectius de la presència d'Andorra a la Setmana, segons assenyalen des del Govern en un comunicat, són aixoplugar els editors andorrans, presentar les publicacions que directament o indirectament s'han fet per encàrrec o amb suport institucional i exposar, d'aquesta manera, una mostra del ventall cultural del Principat. Els editors del país, els escriptors, i les entitats i institucions que tenen producció editorial podran vendre les seves obres en el mateix estand.

Els editors que hi participen són: Publicacions del Govern d'Andorra; Institut d'Estudis Andorrans; Editorial Andorra; Editorial Límits; A4 edicions; Aloma editors; Edicions del Diari d'Andorra; 2 + 1 editors (Alfred Llahí); Anm editors; Societat Andorrana de Ciències; i el Col·lectiu Portella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT