PUBLICITAT

La caravana de dones se celebrarà aquest cap de setmana

  • Estava ajornada per la falta de permisos per fer la trobada
EL PERIÒDIC
CASTELLBÓ

Periodic
Tres dels impulsors de la idea de la caravana de dones a Castellbó Foto: ACN / FERRAN GARCIA QUERALT

La caravana de dones «sexualment actives» que havien organitzat vuit solters de la vall de Castellbò (Alt Urgell) se celebrarà finalment aquest primer cap de setmana d'agost. La trobada s'havia de realitzar el 5 de juliol però es va ajornar per falta de permisos. «S'havia de fer la paperassa i comptar amb mossos d'esquadra, ambulància, lavabos públics i una sèrie de serveis que no teníem al municipi», va reconèixer el responsable del grup de solters, Ferran Cusidó. Solucionats els problemes, la caravana tira endavant i hi ha previst un programa d'activitats extens amb dues excursions per conèixer el medi natural de la vall de Castellbò i àpats amb animació i ball al restaurant Llar de Foc.

El programa d'activitats començarà dissabte a quarts de tres del migdia amb un dinar al restaurant Llar de Foc a Adrall. Prèviament, al matí es proposa participar en una sortida pel medi natural de la vall, a càrrec d'Aubèrria, que permetrà conèixer la Col·legiata de Castellbò i el passat medieval de la vila. A la tarda, s'han previst activitats d'esbarjo i lleure, que s'enllaçaran a partir de dos quarts de nou del vespre amb un sopar amenitzat amb música i un posterior ball fins a la matinada. Per diumenge, els organitzadors proposen una nova excursió, en aquest cas a Sant Joan de l'Erm, per conèixer el bosc de la zona i la seva població de picots, informa l'ACN.

Els requisits necessaris per acudir a la caravana, segons van publicar el grup de solters a les xarxes socials, eren: «dones atractives i actives, sanes, que els agradi la natura, que portin bon rotllo, i sobretot que siguin sexualment actives».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT