PUBLICITAT

Sallés guanya un combat en la Continental Cup de Xile

  • L'andorrana pot amb la nord-americana Nakao poc després de superar unes angines
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sallés -esquerra- en el combat contra la mexicana Gutiérrez. Foto: FANDJUDO

Laura Sallés està de gira americana amb la ment posada en Río de Janeiro 2016. L'andorrana va disputar ahir la Continental Cup de Santiago de Xile, prova de gran importància perquè a més de ser de la Copa Panamericana és puntuable pels Jocs Olímpics.

La mala sort va aparèixer ja abans de la competició, ja que la setmana passada la lluitadora ordinenca va patir unes angines. A Santiago de Xile va lluitar ja recuperada, però no en les millors condicions. Tot i així, va poder esgarrapar un bon grapat de punts gràcies a que va superar la primera eliminatòria. Es va enfrontar a la lluitadora dels Estats Units Janine Nakao i la va guanyar per tres shidos.

Ja en els quarts de final va perdre amb la mexicana Gutiérrez i en la repesca va caure davant una altra nord-americana, Akiyama, per un yuko i en un combat molt ajustat. Així doncs Sallés va finalitzar en la setena posició, un resultat agredolç.

DUES COMPETICIONS MÉS / La lluitadora andorrana de la categoria de pes de menys de 62 quilograms té ara una setmana per recuperar abans de disputar una altra Continental Cup panamericana: la de Miami, que també és puntuable per a Río. I a mitjans d'agost trasllat a Xeliábinsk, Rússia, on espera una altra cita classificatòria que pugui concedir a l'andorrana la que seria la seva primera participació en uns Jocs Olímpics.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT