PUBLICITAT

Andorra la Vella prepara quatre dies de festa

  • Albert Llovera serà l'encarregat de llegir el pregó com a persona ?notòria i estimada'
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Oques Grasses en una imatge promocional. Foto: EL PERIÒDIC

El pilot de ral·lis Albert Llovera serà un dels protagonistes de la Festa Major d'Andorra la Vella d'aquest any, ja que farà la lectura del pregó d'inauguració de la festa, des del balcó del Comú. Segons informa l'ANA, la cònsol major de la parròquia, Rosa Ferrer, va explicar durant la presentació que es va fer ahir que s'ha volgut acostar més aquest acte a la població i triar persones notòries i de les quals «ens sentim orgullosos».

Ferrer va estar acompanyada per la consellera de Cultura i Participació Ciutadana, Meirtxell Rabadà, i per la director del mateix organisme, Patty Bafino.

Torna el divendres / La demanda popular ha donat els seus fruits. Mentre que els anys anteriors la celebració es va haver de reduir a tres dies per qüestions pressupostàries aquest any s'ha decidit recuperar el divendres. La consellera de Cultura, Meritxell Rabadà, va explicar que el fet de fer el concert més important la nit del dilluns feia que persones que vénen a passar els dies de Festa Major i han de marxar el dilluns no en poguessin gaudir, i que en canvi els havien demanat traslladar-ho a divendres.

A més de la inauguració i activitats esportives i juvenils, també hi haurà un dels concerts forts de la festa: Oques Grasses i El Son de la Chama. Dissabte els concerts seran de Nick Gain i Mr. Kilombo, diumenge hi haurà disco mòbil i dilluns Nit Revival amb música dels 70, 80 i 90.

Llovera protagonista del pregó / La lectura del pregó serà a càrrec d'Albert Llovera. La cònsol major va explicar que es volia donar més rellevància a aquest acte, i que per això s'ha triat una persona estimada i coneguda i es farà la lectura des del balcó del Comú. La intenció és mantenir aquesta línia i que cada any siguin persones de notorietat les que protagonitzin aquesta acte. Després hi haurà danses medievals i i nit salsera a la plaça Guillemó. A més, a les 23 hores el correfoc a càrrec dels Diables d'Andorra anirà des de la plaça Benlloch fins a l'avinguda Meritxell. Els actes tradicional mantindran la línia dels darrers anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT