PUBLICITAT

MoraBanc entre els 20 bancs més solvents del món

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

L'edició de juliol de la revista The Banker, del grup Financial Times, que analitza les millors 1000 entitats bancàries de tot el món, va situar MoraBanc com a vintè banc més solvent del món. El banc andorrà, va destacar per tenir una ràtio de solvència (BIS Ratio) del 33,52% a 31 de desembre de l'any passat, un 5% superior a la dada del 2012. La millora li ha servit a MoraBanc per pujar sis places del rànquing.

Així ho va informar l'entitat andorrana en un comunicat en què va indicar que aquesta dada posiciona també MoraBanc com el segon banc més solvent de la zona euro.

Segons destaquen en el comunicat, els analistes remarquen la millora en solvència dels millors bancs del món aquest darrer any, fet que dóna a entendre que, poc a poc, la situació econòmica mundial va millorant.

Al setembre de l'any passat la mateixa revista va premiar per tercera a MoraBanc com a millor banc de l'any d'Andorra. El president de l'entitat, Francesc Mora, va recollir el premi en una gala celebrada a Londres on hi va assistir representats dels bancs més importants del món. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT