PUBLICITAT

El Bisbat d'Urgell anuncia diversos nomenaments per al curs vinent

  • Salinas serà nomenat rector de la parròquia de Sant Iscle i Santa Victòria de la Massana
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
L'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, l'any passat per Meritxell Foto: TONY LARA

El Bisbat d'Urgell va anunciar ahir diversos nomenaments en el si de la diòcesi que s'aniran fent efectius el curs que ve. Pel que fa a Andorra, mossèn Lluís Eduard Salinas i Muñoz serà nomenat rector de la parròquia de Sant Iscle i Santa Victòria de la Massana.

Mossèn Josep Maria Mauri i Prior, serà el rector de les parròquies de Sant Andreu d'Arcavell; de Santa Eugènia d'Argolell; de Sant Martí d'Ars; de Santa Eulàlia de Mèrida d'Asnurri; de Sant Tomàs de Calbinyà i de Sant Romà de Civís, a més de mantenir les seves responsabilitats actuals.

Mossèn Joaquim Cebrian i Puyuelo, serà el rector in solidum amb mossèn Joan Perera i Faura de les parròquies de la Mare de Déu Assumpta de Ribes de Freser; de Sant Vicenç de Planoles; de Sant Cristòfol de Ventolà, de Nevà i de Toses; de Sant Esteve de Pardines; de Sant Martí de Campelles; de Sant Serni de Fustanyà; de Sant Feliu de Bruguera; de Sant Jaume de Queralbs i de la Capellania del Santuari de la Mare de Déu de Núria.

Mossèn Melcior Querol i Solà serà rector in solidum amb mossèn Carles Rivas i Marra de les parròquies de Sant Jaume de Bellver de Cerdanya; de Sant Eloi de Martinet; de Sant Andreu de Baltarga; de Sant Esteve de Prullans; de Sant Serni de Prats i Sansor, de Montellà de Cadí i de Coborriu; de Santa Eulàlia de Mèrida d'Eller-Cortàs i de Pi; de Sant Julià de Pedra-Bor; de Sant Joan Baptista de Riu; de Santa Eugènia de Santa Eugènia; de Sant Iscle i Santa Victòria de Talltendre-Oden i de Sanavastre; de Sant Martí d'Arànser; de Sant Pere de Lles de Cerdanya; de Sant Fructuós de Músser; de Sant Llorenç de Das; de la Mare Déu Assumpta de Mosoll i de Sant Climent d'Urús.

Mossèn Pere Balagué i Bajona serà rector de la parròquia de Sant Martí de Gausac, mentre que mossèn Joseph Geethafonkalan serà el rector de la parròquia de la Purificació de Bossòst i de les parròquies de Sant Joan i Sant Pere d'Arres; de Sant Martí d'Arró i de Benòs-Begòs; de Sant Pere de Bausen; de Sant Serni de Canejan; de Santa Maria d'Es Bòrdes; de Sant Joan Baptista de Les i de la Mare de Déu Assumpta de Vilamòs, a més de mantenir el nomenament de vicari parroquial de Sant Miquel de Vielha.

Mossèn Pere Morales i Moreno serà el vicari parroquial de la parròquia de Santa Maria de Puigcerdà i de les parròquies de Sant Miquel d'Isòvol; de Sant Pere d'Olopte; de Santa Eugènia de Saga i de Sant Tomàs de Ventajola, mentre que Mossèn Cinto Busquet i Paredes serà prevere adscrit a la parròquia de Sant Pere d'Alp.

Director Espiritual / L'arquebisbe d'Urgell també ha nomenat mossèn Cinto Busquet i Paredes com a director Espiritual i cap d'Estudis del Seminari Diocesà d'Urgell; i la germana Visitació Lorenzo Herrero, religiosa de la Sagrada Família d'Urgell, com a delegada diocesana de Pastoral de la Salut.

Vives també ha acceptat la jubilació de mossèn Ramon Porredon i Escolies, que resta com a canonge emèrit de la Catedral de Santa Maria de la Seu d'Urgell; i la de Josep Amiell i Solé que queda com canonge emèrit de la Catedral i prevere adscrit amb facultats a la parròquia de Sant Miquel de Vielha on té la residència.

Finalment, mossèn Emili Villegas i Artacho, ha estat enviat a cursar estudis de Litúrgia al Pontifici Ateneu Sant Anselm de Roma.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT