PUBLICITAT

Andorra torna a trobar-se amb Anglaterra i Txèquia

  • La tricolor també tindrà com a rival Hongria i jugarà del 8 al 10 d'agost
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Lima, baixa aquest any, en el duel del 2013 contra Anglaterra a Valence. Foto: FAF

La selecció nacional de futbol platja torna a l'activitat per disputar, del 8 al 10 d'agost vinents, el torneig classificatori de la Divisió B corresponent a l'Euro Beach Soccer League (EBSL) 2014. I com al 2013 en la localitat francesa de Valence, es veurà les cares amb Anglaterra i República Txeca. L'altre equip serà l'amfitrió, Hongria, un rival sobre el paper superior al tercer en discòrdia de l'estiu passat, Moldàvia.

Llavors la selecció que dirigeix Oriol Anglora va començar amb una derrota ajustadíssima contra Anglaterra (4-2) i després d'un partit de gran –i sorprenent– igualtat. En el segon partit la derrota va ser més clara i ampla, 11-5 davant Txèquia, i per acabar també partit perdut amb Moldàvia, per 0-3. La pròxima setmana a Siófok, Andorra debutarà contra Hongria el dia 8 a les 16.00 hores, contra el rival a priori més assequible dels tres; l'endemà dia 9 a les 17.15 hores es veurà les cares amb els txecs, que destaquen pel seu poder físic tan decisiu l'any passat i per acabar, el 10 tocarà a les 15.15 Anglaterra, un combinat que tot i que fa ara un any va patir tant per derrotar a la tricolor hauria de ser molt superior i guanyar sense problemes.

FINS A CINC CARES NOVES / Anglora va definir la setmana passada la convocatòria per a l'ESBL 2014 de Siófok, en la qual destaquen fins a cinc cares noves respecte el torneig de Valence –l'últim oficial jugat per la selecció– de les deu que permet la llista.

Cauen Ildefons Lima, Somoza, Joël Martínez, Toscano i el porter Paco Toscano. Per ells entren en acció Víctor Rodríguez, Juli Fernández, Mejías, Quim Salvat i el porter Hugo do Paço. Tots ells, però, ja havien debutat amb la selecció anteriorment. Els cinc que tenen continuïtat en la llista són Ferran Pol, Jesús Rubio, Ayala, Miguel Blázquez i Ludo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT