PUBLICITAT

Ferrer disposada a col·laborar en el projecte del túnel del vent

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Túnel de vent de l?empresa SkydreamFactory. Foto: EL PERIÒDIC

La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, es va mostrar disposada a col·laborar amb els impulsors del complex turístic del túnel de vent que es vol instal·lar al Principat, en concret amb l’empresa Skydream Factory. Una de les ubicacions on es podria construir aquest equipament seria a la Margineda. D’aquesta manera la cònsol respòn a l’Associació de Veïns i Comerciants de Santa Coloma la qual va emetre dissabte passat un comunicat on demanava al Comú de la capital que s’impliqués per aconseguir que aquest projecte es quedi en aquesta part de la parròquia.

Ferrer va assegurar a l’ANA que «ajudaran amb el que puguin», però va alertar que això no serà suficient per reactivar el poble de Santa Coloma. Ferrer va remarcar que els impulsors del complex «estan treballant amb el departament d’Urbanisme», i va destacar que, en tractar-se d’una iniciativa privada, «si ells hi posen els diners, nosaltres, dins de la legalitat, els ajudarem».

En el comunicat, l’entitat considera que la instal·lació d’aquest complex seria «una oportunitat molt bona», ja que Santa Coloma «disposa de terrenys on poder ubicar-hi tal projecte». D’aquesta manera, consideren que seria una bona solució per reactivar econòmicament el poble.

En el comunicat l’entitat també reclama que «s’executi la part més important del projecte de separativa d’aigües». Al respecte, Ferrer va apuntar que «ho tenim sobre de la taula des de fa un parell de mesos», i «creiem que és de vital importància que s’executi, si més no la fase més important» amb un treball conjunt del Comú amb el Govern.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT