PUBLICITAT

Caldea presenta un nou espectacle pel mes d'agost

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Presentació de l?espectacle Sinestèsia, dissabte a Caldea. Foto: EL PERIÒDIC

Caldea va presentar el seu nou espectacle de llum, aigua, música i color, que es representarà tots els dissabtes del mes d’agost. Tal i com va explicar el director del centre termolúdic, Miguel Pedregal, pretén «oferir un món de diferents sensacions, on s’hi barregen imatges suggestives, una banda sonora especial i tota l’espectacularitat de les llums i les aigües de Caldea». Aquest espectacle pren el relleu del que es va realitzar per Setmana Santa, que duia per títol FH20C, i, segons informa l’ANA, l’objectiu dels responsables del centre és acabar l’any del 20è aniversari amb un altres espectacle, en aquest cas durant les festes de Nadal.

Sinestèsia / La funció, de poc més de deu minuts de durada, duu el nom de Sinestèstia, una disfunció que fa que la persona que la pateix barregi els diferents sentits. A partir d’aquesta premissa, tres ballarines realitzen un seguit de moviments per les diferents zones de la llacuna central de Caldea, acompanyades d’un espectacle de llum, música, aigua i color.

Al·licients per als usuaris / Sinestèsia, segueix a FH2OC, amb l’objectiu d’oferir «cada temporada alta un nou espectacle o un nou al·licient, perquè la gent gaudeixi al màxim del centre termolúdic». Pedregal va remarcar que «molts clients són repetidors i amb aquest tipus d’espectacles descobreixen coses noves».

Després d’aquest espectacle del mes d’agost, l’objectiu de Caldea és fer-ne un altre de cara a la temporada d’hivern. En el cas de Sinestèsia, l’espectacle el realitza una productora del país i totes les sessions es duran a terme els dissabtes d’agost al vespre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT