PUBLICITAT

Els acordionistes omplen un any més el Pirineu

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Des de divendres passat la Seu d’Urgell i altres localitats pirinenques acullen la 39a Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, que aquesta ocasió té com a convidat especial l’acordionista suec Mats Edén. En aquestaedició, hi participen un total de 65 músics i 22 formacions procedents de 16 països diferents d’Europa i d’Amèrica, corroborant així la dimensió internacional del certamen.

El director de la Trobada, Artur Blasco, va manifestar «no som una empresa d’espectacles, ens reunim els mateixos músics i sumem músics nous cada any, així hem fet una gran família internacional a l’entorn de l’acordió».

A una sola edició de celebrar les quatre dècades d’èxits continuats, la Mostra es caracteritza per una constant ampliació tant dels músics i les formacions participants com dels escenaris que els serveixen de marc per a les seves actuacions. Aquest any, el proper dijous es farà per primer cop un concert al Casino Ceretà de Puigcerdà gracies a la col·laboració de l’ajuntament i la diputació de Girona.

Blasco va celebrar que enguany participen països que no havien estat mai a la trobada i d’altres de Brasil i del Nord de França que feia molt anys que no participaven. La Trobada va celebrar el cap de setmana passat concerts a la Seu i Arsèguel. Les altres actuacions es faran entre avui i dissabte vinent a Lleida, Vilagrassa, Castellbò, Puigcerdà i Bolvir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT