Uns 350 corredors en el test per als Campionats del Món

LA MASSANA

Blanca Julià. Foto: VALLNORD

Dissabte va tenir lloc la competició de XCO de la Copa Catalana de btt i ahir la prova de DHI que va tancar la competició amb la victòria dels catalans Bernat Guàrdia i Blanca Julià. En total, prop de 350 corredors en representació de 20 països han competit a la cita massanenca d’aquest cap de setmana. En la prova de cross country de dissabte es van imposar l’espanyol Carlos Coloma i la polonesa Anna Szafraniec. Aquesta fita ha servit de test per a la pròxima gran cita del Bike Park, els Campionats del Món de btt que acollirà la Massana el setembre de 2015.

En el descens d’ahir, Albert Barilaro (Sprint Club) va ser segon en Master 30, mentre que en infantils l’Sprint va situar Joan Aracil, Aaron Querol i Nicolàs Rey en la 4a, 5a i 6a posició, respectivament. En cadets es va imposar Blanca Aracil, també de l’Sprint, que està acostumant-se a no abaixar del podi en aquesta temporada.

En la prova de cross country de dissabte, Adrià Urcelay (ACA) va ser 15è sub-23 i 77è de la general, mentre que Adrià Jacas va acabar 112è en elite, i Noé Rodríguez en la prosició 169a en la que va ser una jornada perfecta per la pràctica de btt al Vallnord Bike Park.