PUBLICITAT

Els padrins posen l'olla als fogons

  • Exitàs de públic en l'estrena de la primera Mostra Gastronòmica
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els padrins repartint el menjar Foto: ANA / M.T.

Els padrins de les cases pairals d'Andorra la Vella i Santa Coloma van iniciar ahir la primera Mostra Gastronòmica de la Gent Gran a la plaça del Poble, que s'allargarà fins diumenge. Una desena de padrins van cuinar diversos plats i els van oferir als vianants, molts d'ells turistes.

Èxit entre els turistes / Segons informar l'ANA, el cap del Servei de Cases Pairals, Cristian Asensio, es va mostar sorprès de l'acollida que ha tingut l'activitat, no només entre la gent gran que s'apropava, sinó sobretot entre els turistes que passaven per la plaça del Poble, i va assenyalar que «sorprenentment, al turista rus l'hi ha encantat el trinxat, que han esgotat les existències en pocs minuts». Des de primera hora del matí es van poder fer degustacions de trinxat, tripes amb cigrons i mandonguilles, que van cuinar allà mateix.

La primera Mostra Gastronòmica, una activitat pensada perquè els padrins es diverteixin, s'allargarà durant tot el cap de setmana. Aquest matí és el torn de la fideuada, l'arròs al forn i el pastís de plàtan. A més de la condimentació de receptes amb demostracions, una de les cuineres elaborarà un excepcional arròs de muntanya per a trenta persones, la seva especialitat. Diumenge se celebrarà el primer concurs de truitades amb samfaina, al qual ja s'hi han inscrit dotze persones. Les creacions seran valorades per un jurat, que atorgarà diversos premis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT