PUBLICITAT

Times Square mostra tres obres de Martin Blanco

  • L'artista canillenc participa en una exposició col·lectiva
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
A l?esquerra, imatge de l?exposició col·lectiva. A la dreta, les tres obres sel·leccionades de Martin Blanco. Foto: EL PERIÒDIC

res sinó els meus propis errors, Insomnia i Deixeu.me sol són les tres obres seleccionades de l'artista Martin Blanco que el passat dijous es van poder veure en els panells de Times Square a Nova York.

L'exposició col·lectiva internacional SeeME take over Times Square va ser un esdeveniment que consistia en la projecció d'obres d'artistes de tot el món en una de les marquesines de 25 pisos d'altura a Times Square, a Manhattan.

Martín va explicar que aquest format «és genial» per alt seu art digital. L'artista creu que participar «en aquest tipus d'esdeveniments no convencionalS, molt diferents al que representa exposar en una galeria» és una gran oportunitat per donar a conèixer la seva obra: «són lloc on hi ha molta gent».

La comunitat d'artistes que va organitzar aquest esdeveniment és de Nova York, funciona per Internet i compta amb uns 5.000 membres. Per entrar en el concurs per tal que les obres fossin sel·leccionades , s'havia de realitzar a través del Facebook: molts likes, posició assegurada en les marquesines, i contra més m'agrada, més gran era l'espai destinat a l'obra. Blanco va explicar que d'aquesta manera s'aconsegueix mobilitzar la comunitat d'artistes i difondre la seva obra.

La última publicació de l'artista canillenc Martín Blanco és la trilogia Fragilidad evidente, mig centenar de fotoil·lustracions que proposen una freda, implacable radiografia l'home contemporani, de les seves dèries, dels seus neguits, dels seus vicis i de les seves pors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT