La selecció femenina, a semifinals de l'Europeu

• Derrota Gal·les per 58-44 i ara es jugarà el bitllet per a la final contra Xipre, avui a les 14.30h al Joan Alay
R. M. S.

Tot i començar amb mal peu el Campionat d'Europa C sub-18 amb una derrota contra Malta, la selecció femenina ha anat a més en aquesta fita i si bé dijous va vèncer 71-28 Gibraltar per mantenir les opcions de classificació per a les semifinals, ahir amb el triomf sobre Gal·les per 58-44 va confirmar el seu bitllet. El rival d'aquesta tarda a les 14.30h al Joan Alay serà Xipre, un combinat que ha passat per sobre dels seus contraris en els dos partits que ha disputat.

El combinat de José Rodriguez ha sabut superar la derrota clara contra Malta, i ahir ho va confirmar amb un seriós triomf contra Gal·les. Andorranes i britàniques empataven a 13 al final del primer quart, i al descans el matx era tricolor, però per només dos punts (26-24). El tercer quart va mantenir la igualtat, amb Gal·les posant en perill els interessos locals (34-34), però va ser en el quart període quan va arribar la reacció d'Andorra amb un parcial de 24-10 que sentenciava el matx al seu favor. Ara toca pensar en les semifinals d'avui. I seguir endavant.