PUBLICITAT

L'Andorra Triatló s'espera espectacular amb uns 900 inscrits

  • 40 triatletes dels dos clubs del Principat hi participaran, en una cita que aplega sobretot espanyols
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El box de la segona transició, ahir durant el procés de muntatge per deixar les bicicletes, a Prada Casadet Foto: àlex lara

Gairebé s'esperen per demà a la línia de sortida de l'Andorra Triatló de l'Skoda Series uns 900 triatletes repartits en les dues distàncies, olímpica i sprint. Dels 900, la majoria (més de 700), seran espanyols, però també hi haurà una bona representació andorrana, amb 40 corredors entre els dos clubs del Principat (CT AnyósPark, 12; CT Serradells, 28).

Ahir ja es muntaven els dos boxes que han d'acollir aquesta cita. El del llac d'Engolasters agafava forma per rebre les prop de 900 bicicletes que han de ser-hi demà a la tarda ja preparades per quan els triatletes surtin de l'aigua ?s'ha de nedar amb neopré?, mentre que el d'Andorra la Vella, situat a Prada Casadet, s'acabava tot lluitant amb les tronades intermitents d'ahir durant tot el dia. Tot estarà preparat per a la sortida, a les 9.15h de demà.

RECOLLIDA DE DORSALS, AVUI / Tots els participants podran recollir el dorsal avui a l'aparcament de Prada Casadet. Així mateix, també es pot deixar la bicicleta al llac d'Engolasters d'11.00h fins a les 18.00h.

El dia de la competició, demà, a les 9:15h es donarà el tret de sortida al llac d'Engolasters a les diferents categories de relleus, masculina i femenina en les distàncies olímpica (1.500m-37km-10km) i sprint (750m-19km-5km). Una vegada finalitzada la natació, allà al llac agafaran les bicicletes per completar el recorregut ciclista, que compta amb dues pujades a la Comella per als de la distància olímpica, i una per als de l'sprint.

TALLS DE TRÀNSIT / Durant la celebració d'aquesta competició la circulació quedarà interrompuda a les carreteres d'Engolasters, la Comella i l'Obac, el pont de Madrid i les avingudes de Salou i Tarragona. Aquelles persones que vulguin accedir o desplaçar-se des d'Engolasters i el port de la Comella durant el dia de la cursa, per no tenir problemes ho haurien de fer abans de les nou de matí o bé després de les dotze del migdia, una vegada hagin passat per la zona tots els corredors.

11 PROVES / L'Andorra Triatló s'inclou dins de l'Skoda Triathlon Series, format per 11 ciutats espanyoles. Després de passar per Madrid, Castelló i Barcelona, la competició arriba al Principat per continuar el 10 d'agost a Tarragona, el 31 d'agost a la Corunya, el 7 de setembre a Mallorca, el dia 14 a Sevilla, el 21 a Getxo, el 28 a Gavà, i finalment ja al mes d'octubre, el 4 a Màlaga.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT